Waarom verven van wimpers en wenkbrauwen?

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie in de oog regionen van je gezicht. Zij zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel jouw uitstraling.

  • Wimpers verven of het verven van wenkbrauwen is ideaal als jij je er niet iedere dag druk om wilt maken.
  • Wanneer je zeker wilt zijn dat het er natuurlijk en professioneel uitziet.
  • Ook voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst, omdat je niet meer elke dag mascara hoeft te gebruiken.
  • Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren.

Hoe werkt het?

De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten. De duur van de behandeling is afhankelijk van je wensen, maar duurt doorgaans 30 minuten. De behandeling is over het algemeen pijnloos. Het is echter wel mogelijk dat de ogen tijdelijk licht geïrriteerd aanvoelen als reactie op de verf. Uiteraard zorg ik ervoor dat de kans op irritatie zo min mogelijk is.

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is niet schadelijk voor je ogen. Het is raadzaam om je mascara voor aanvang van de behandeling te verwijderen, gezien het feit dat de wimperharen dan optimaal geverfd kunnen worden.

Rolinka is hét adres in Heerhugowaard voor het verven van je wimpers en wenkbrauwen!