Lichaamspeeling

Een heerlijke, vloeibare peeling met een lichte, neutrale geur op basis van zeezout. Het verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. De mineralen uit het zeezout worden goed door de huid opgenomen en stimuleren de celstofwisseling. De huid voelt heerlijk zacht aan en het vochtgehalte in de huid wordt hersteld.

Lichaamspakking

Een lichaamspakking is een waar ritueel en een traktatie voor lichaam en huid. Na een peeling van het lichaam met zeezout en afdouchen, wordt de warme pakking zorgvuldig over het gehele lichaam verspreid. Daarna wordt het lichaam met folie bedekt en wordt u toegedekt met een warmtedeken. Terwijl je 20 minuten aangenaam kunt ontspannen, zorgt de temperatuur voor een optimale werking van de pakking. Tot slot wordt de pakking weer afgedoucht. Je voelt je als herboren.

Soorten pakkingen


Zoete sinaasappelolie brengt de gestagneerde energie (Chi) weer op gang. De olie werkt kalmerend en ontspannend en helpt tegen slapeloosheid en depressiviteit. Zoete sinaasappelolie stimuleert de collageenproductie in de huid en werkt daardoor regenererend voor de rijpere huid.

Lavendel werkt kalmerend, vochtafdrijvend, desinfecterend, herstelt de balans tussen lichaam en geest, reinigt de huid, is goed tegen hoofdpijn, allergische reacties en eczeem.
Honing is vochtherstellend voor de huid en door de enzymwerking stimuleert het de huidfuncties (honing heeft een bijzondere genezende werking: wonden herstellen tot tien keer sneller als ze met honing worden behandeld.)

Een heerlijke lichaamspakking met Aloë Vera en katoenextract. De Aloë Vera hierin werkt kalmerend, ontspannend, ontgiftend, antiseptisch, regenererend, tegen spier- en gewrichtspijn en spataderen. Deze wordt snel en diep in de huid opgenomen. Het katoenextract werkt kalmerend en regenererend, ontgiftend, helpt bij gewrichtspijn en huidirritaties en werkt rustgevend op de geest. Kan ook in de sauna worden gebruikt.