I-Peel van IMAGE Skincare bestaat uit een breed assortiment van verschillende levels oppervlakkige tot diepe peelingen en enhancers die specifiek toe te passen zijn op de behoefte van de huid en de wensen van de klant, Clinical Couture!

Soorten peelingen


De Signature facelift is ideaal voor iemand met een Rosacea; droge gedehydrateerde huid. Deze kuur van 6 behandelingen van een halfuur, met tussenpozen van 2 weken, zijn ideaal om je huid een flinke boost te geven. Door de vitamine C die in deze peeling zit, worden de vaatwandjes van de coupe rosé verstevigd. Tijdens de tussenpozen wordt geadviseerd om de productlijn van IMAGE te gebruiken voor een goede ondersteuning.

De Acnelift is voor mensen die last hebben van acne, een vette huid hebben of verwijde poriën. Deze kuur bevat ook 6 keer de peeling die een halfuur duurt met tussenpozen van 2 weken. Je ziet de acne, grove poriën of vette huid snel verdwijnen, zeker als je daarnaast de clearcellijn van IMAGE thuis gebruikt.

De wrinklelift is voor personen die een oudere verslapte huid hebben. Al snel zul je merken dat na de peeling die om de 2 weken wordt gegeven, de huid gladder en strakker aanvoelt en ook aanziet. Zesmaal komt je terug naar de salon. De producten die worden aanbevolen om thuis te gaan gebruiken zullen daarbij ook ondersteunen.