Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je look en de uitstraling van het gezicht. Bij onze schoonheidssalon kunt je ook terecht voor het epileren van je wenkbrauwen.

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. Op deze manier blijft het haar langer weg en komt het niet als een stoppeltje terug. De reden om je wenkbrauwen te epileren kan zijn omdat je er een vriendelijker en open blik van krijgt. Ook kan het lijken of je oogleden iets gelift worden.
Rolinka is hét adres in heerhugowaard voor het laten epileren van je wenkbrauwen!

Het effect van het epileren van uw wenkbrauwen

Epileren zorgt voor langdurige zachtheid en een gladde huid tot wel 4 weken lang. Bovendien groeit het fijner en dunner terug dan daarvoor en zijn de haartjes vaak minder goed zichtbaar. Epileren is goed mogelijk bij een gevoelige huid, dit in tegenstelling tot harsen.

Uiteraard biedt de Rolinka een vakkundige behandeling en wordt er rekening gehouden met uw specifieke haargroei en huidtype.
Een behandeling gericht op jouw wenkbrauwen!

Tijdens een wenkbrauwbehandeling bij Rolinka draait het allemaal om jou wenkbrauwen. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de volgende dingen:

Wat voor wenkbrauwen heb jij?
Hoe is jou haargroei? (veel/weinig, krullend/stijl)
Wat voor type gezicht heb je?
Welke richting groeien de haren van jou wenkbrauwen?
Wat vind jij mooi en wat zou je graag willen?

Epileren wenkbrauwen € 11,50