De behandeling: hoe werkt cryolipolyse?

Door de veilige cryolipolyse behandeling van de Body Wizard worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggend weefsel aan te tasten.

Wat houd een cryolipolyse behandeling in?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

  • Het onderliggende vetweefsel wordt gekoeld door een applicator die het huidweefsel niet aantast.
  • Doordat de vetcellen bevriezen wordt de vetlaag minder in het betreffende gebied, vetcellen kunnen niet tegen extreme koude (-11)
  • 20% vetreductie per keer in het behandelde gebied.
  • Na 3 keer zijn de meesten tevreden over het resultaat van de cryolipolyse behandeling.
  • Tussen de behandelingen zit 12 weken.
  • Het meest verbluffende resultaat is te zien na een periode van twee tot 4 maanden.

Vetcellen bevriezen is aan te raden om 1 keer per jaar te herhalen , afhankelijk van de levensstijl.

Het resultaat

De Body Wizard geeft lange termijn resultaten, zonder operatie. De behandeling duurt 1 uur en kan handig tijdens de lunchpauze of een ander handig moment op de dag worden ingepland. Je kunt na de behandeling de dagelijkse activiteiten weer voort zetten.
Sommige mensen ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen,tintelingen of een gevoelloosheid, maar dit verdwijnt volledig.

Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.
Bij de Body Wizard cryolipolyse behandeling worden de vetcellen verminderd in de behandelende gebieden. Vetcellen die er niet meer zijn kunnen zich dus ook niet meer opvullen. De vetcellen komen dus ook niet meer terug.

Resultaat: slanker, kleding past beter, je voelt je beter en je ziet er beter uit.

Te behandelen zones

Buikvet bevriezen, love handles, billen, bovenbenen en armen.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onderzoeken uitgevoerd door Harvard en door andere expertscentra bevestigen dat wanneer vetcellen gedurende een langere periode worden blootgesteld aan nauwkeurig gedoseerde kou, deze vetcellen geleidelijk zullen afnemen en verdwijnen.

Hoe voelt het?

Er wordt een gel pad op het behandelende gebied geplaatst waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. In het begin voelt dat trekkend en koud aan, maar na 10 minuten gaat dat over in gevoelloosheid. Je kunt een uurtje een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Waar gaat het vet naar toe?

Als de vetcellen zijn bevroren voert het lichaam het vet en de dode cellen af op een natuurlijke manier. Behandelende vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?

Tijdens de intake wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. De cryolipolyse behandeling duurt 1 uur.

Ook lekkerder in je kleding zitten? Laat je buikvet bevriezen d.m.v. een cryolipolyse behandeling.Maak dan nu een afspraak!