Schoonheidssalon Rolinka is een professionele schoonheidsspecialiste in Heerhugowaard. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit voor een betaalbare prijs en een vakkundig en onderbouwd advies. In mijn salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van IMAGE Skincare. Ik specialiseer mij in cryolipolyse (vet bevriezen), permanente make-up en IPL (laserontharing).

Gelegen in het centrum van Heerhugowaard is de schoonheidssalon zeer gemakkelijk te bereiken. Naast klanten uit Heerhugowaard, ontvang ik klanten uit heel Noord-Holland.

Ik ben schoonheidsspecialiste Rolinka, wat trouwens mijn eigen naam is. In 1992 ben ik begonnen met de salon en nu, ruim 25 jaar verder, werk ik nog steeds met heel veel plezier. In de loop der jaren heb ik veel bijscholingen gedaan waardoor ik veelzijdig en van vele markten thuis ben. Je kunt bij mij terecht voor onder andere permanente make-up, fillers, IPL ontharen, cryolipolyse, wimperextensions en natuurlijk de standaard behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, verven, harsen en massages.

Je bent bij mij dus letterlijk en figuurlijk in goede handen en je zult je snel thuis voelen. Ik hoop je snel eens te mogen ontmoeten. Of het nu is voor het epileren van je wenkbrauwen, het kopen van een cadeaubon of een cryolipolyse kuur: je bent van harte welkom.

Bekijk hier de behandeling en prijzen.